QUÈ ÉS AIXÒ?


Una iniciativa de la Sectorial d'Arquitectura, Edificació i Territori per a la Independència de l'Assemblea Nacional Catalana que pretén mostrar el patrimoni immobiliari de l'Estat espanyol a Catalunya i recollir propostes de nous usos per aquells immobles desocupats, tancats o amb funcions duplicades o innecessàries en el futur Estat català.

Tot el patrimoni públic és una riquesa de la societat en el seu conjunt i el seu ús ha de ser útil i eficient, des de l'àmbit local fins a nivell de l'estat. L'inventari que estem realitzant vol constituir una eina que ajudi a participar a la ciutadania en els afers públics: pensant en les necessitats d'equipaments o serveis, participant en un debat obert amb veïns, associacions i ajuntaments, i definint propostes de nous usos (una o vàries alternatives) que es considerin adients.

Si només voleu indicar-nos un bé i les dades que conegueu (els webs oficials són una gran font), com ara el nom, l'adreça, l'ús actual o si està desocupat, fotografies, comentaris, etc. podeu fer-ho escrivint directament a l'apartat contacta amb nosaltres o bé enviant-nos un correu electrònic a: arquitectes@assemblea.cat

També podeu participar més activament amb la vostra Assemblea Territorial o amb la que per zona es trobi més propera al bé que tingueu al cap. Algunes Territorials realitzaran actes per posar en comú les propostes sobre el patrimoni immobiliari de la seva població o comarca. Ajudeu-nos a confeccionar aquest Inventari. Totes les aportacions són importants.

Esperem la vostra col·laboració, perquè El país que volem el fem entre tots!